Malmö Badmintonakademi

Nyheter

Tinna Helgadottir ny huvudtränare på MBA!

Allan Scherfig slutar idag som huvudtränare för MBA och det är en känslosam Allan som avtackades idag. ”Jag har tänkt mycket de senaste veckorna om det verkligen är rätt att lämna spelarna och verksamheten där jag trivts så bra för att ge mig in i en helt ny roll som psykolog vilket tvingar mig att lägga racket på hyllan” berättar Allan men avslutar med ” det som gör mig lugn och nu redo att lämna är att vi fått in en så bra ersättare som Tinna som kan ta vid där jag lämnar och jag är helt övertygad att verksamheten kommer att fungera utmärkt med Tinna.”

Ny huvudtränare är Tinna Helgadottir som har gått hela tränarstegen i Danmark och är förutom tränare i Danmark även sportchef för det danska landslaget. Som spelare har Tinna bland annat arit med och besegrat Sverige i Uber Cup för ett par år sedan. Vi är väldigt glada att vi har hittat en lösning tillsammans med Tinna och önskar vår nya tränare ett stort lycka till. Första officiella veckan för Tinna blir nästa vecka.

sdr

 

Author:
Posted in: Uncategorized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>