Malmö Badmintonakademi

Nyheter

Utbildning av MBAs Allan Scherfig 3 januari!

allanRED_png (1)

Grundutbildning med dansk touch!

Funderat varför danskarna är så bra i badminton? Nu har ni möjlighet att få inspiration och hjälp av danska topptränaren Allan Scherfig som håller en dags cliniq i Malmö i januari. Tanken är att få inspiration och tankar på hur vi kan arbeta med våra badmintonskolor och fortsättningsgrupper och även få tid att diskutera de utmaningar vi möter i hallen.

Dagen kommer att bestå både av teori som hålls av Allan och praktik på banan där även    MBA-spelare kommer att hjälpa till och instruera. Dagen kommer delvis vara repetition från U1-U3 men naturligtvis en del nytt och tänkvärt från andra sidan sundet.

Om föreläsaren: Allan Scherfig har många års erfarenheter som tränare och ledare på den högsta internationella nivån och mångårig erfarenhet som ungdomsansvarig tränare och ledare i några av Danmarks största klubbar.

För närvarande arbetar Allan bland annat som tränare på Malmö Badmintonakademi och tränar flera av Sveriges bästa spelare. Förutom att ha varit förbundskapten i Schweiz och är han aktuell som föredragshållare och mental tränare i Danska Badmintonförbundet.

När: 3: e januari.

Var: Malmö Badminton Center

Utbildningsledare: Allan Scherfig

Kostnad: 900: – inklusive lunch per person som faktureras till klubbarna.

OBS! Hör med er sisukontakt så är det mycket möjligt de kan stå för kostnaden!

Anmälan: Kristoffer@malmobadmintoncenter

Först till kvarn gäller då det är max 24 platser.

Preliminärt program för dagen

Teori 09.30-11.00

Praktik 11.15- 12.30

Middag

Teori 13.30–14.45

Praktik 15.00-16.15

Diskussion 16.30-18.00

Slut på dagen

Extra möjlighet för föreningens ungdomar!

Det kan många gånger vara svårt att komma ihåg allt man hörde och lärde sig. Vi ser gärna att ni tar med er ungdomar som kan vara med under de praktiska passen. Ingen extra avgift tillkommer men hör av er i förväg. Först till kvarn gäller även här!

Det finns fortfarande några platser kvar på utbildning så skynda att anmäla er. 

Sista anmälningsdag på nyårsafton.

Author:
Posted in: Uncategorized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>